Klassinen hieronta ja muut hierontahoidot

KUUMAKIVIHIERONNAT:

Rentouttava ja stressiä laukaiseva, aineenvaihduntaa tehostava ja tasapainottava hoito, joka tehdään lämpimillä basalttikivillä.

45 min, 45€

60 min, 60€ 

75 min, 75€ 

90 min, 90€

AROMAHIERONTA KOKO VARTALOLLE, 1 h 15 min, 75€
Hieronnassa käytettävä eteerinen öljy valitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

STRESSINPOISTOHIERONTA, 45 min, 45€
Hieronta tehdään niskan ja lapojen alueelle.

INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA, 45 min, 45€
Hoito voidaan tehdä istuen tai makuulla.

JALKOJEN HIERONTA, 30 min, 30€

KASVOJEN ALUEEN LYMFAHIERONTA, 45 min, 45€
Hierontahoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen ja loppuvoiteen.
Vinkki: Lymfahierontaa suositellaan sarjahoitona kasvojen alueen leikkausten jälkeen.

ODOTUKSEN IHANUUS, 45 min, 45€
Hieronta raskaanaoleville. Hoito tehdään thaipatjalla ja hoidossa käytetään raskausarpia ehkäisevää öljyä. Matolla ollessa hierottava voi olla kylkimakuulla ja asentoa on helppo vaihtaa hoidon aikana. Saat helpotusta esim. alaselän ja SI-nivelen jomotuksiin sekä niska-hartiaseudun jumeihin, päätä unohtamatta. Hieronnassa voi käydä koko raskausajan.


KLASSINEN/URHEILUHIERONTA/MATTOHIERONTA

Paikat jumissa ja hartioita kolottaa, stressiä arjen pyörittämisestä eikä aikaa itselle? Kuulostaako tutulta? Tulee hakemaan uutta virtaa elämääsi hoitolastamme! Varaa aika klassiseen hierontaan, antaudu rentouttavan musiikin vietäväksi ja anna minun huolehtia kehostasi.

Oletko urheilija tai hyötyliikkuja ja treenin jäljiltä kehosi kaipaisi huoltoa? Urheiluhieronta on sinua varten suunniteltu, palauttava käsittely kuntoilun aikaansaamaan kolotukseen.

Haluatko kokea jotain uutta ja saada kehoosi uusia ulottuvuuksia? Kokeile mattohierontaa! Thaimaalaisesta hieronnasta ja shiatsusta vaikutteita saanut koko kehon hoito avaa ja venyttää joka suuntaan. Loistava myös sinulle joka et jaksa itse venytellä tai joogata. Lopputuloksena energisempi, tasapainoisempi ja rentoutuneempi sinä!

Onko sinulla särkyjä, joihin et ole löytänyt hoitokeinoa? Tutkitaan kehoasi tarkemmin, tarkistetaan refleksit, varmistetaan voimantuotto ja katsotaan kehon linjaukset, jotta kaikki on niin kuin pitää. Jos ongelmakohtia löytyy niin kohdistetaan hoito juuri niihin ja laaditaan kuntoutusohjelma sen mukaan.

Kaikki yllämainitut hoidot ovat samanhintaisia, joten valitse vain aika, kauanko haluat olla hoidettavana.

30 min, 30€ 

45 min, 45€

60 min, 60€ 

75 min, 75€ 

90 min, 90€

120 min, 120€

Hieronnassa sovelletaan tarpeen mukaan erikoistekniikoita kuten esim. akuneuloja, sähköhoitoa, kuumia kiviä, urheiluhierontatekniikoita tai vyöhyketerapiaa. Nämä kaikki sisällytetään hoitoaikaan sekä sisältyvät näin ollen hintaan. 

Sinusta huolehtii läsnäololla ja ammattitaidolla, koulutettu urheiluhieroja ja ortopedisen osteopatian opiskelija Abadha Schiffer.			

 

Vinkki

Voit myös yhdistää eri hierontoja, esim. intialainen päänhieronta ja jalkahieronta.

 

Vinkki

Lymfahierontaa suositellaan sarjahoitona kasvojen alueen leikkausten jälkeen.

Varaa aika

Ajankohtaista

26.01.2020

Katimarian uusi kasvo

Hei! Olen Nea ja opiskelen kosmetologiksi Hyriassa kolmatta ja samalla viimeistä vuotta. Monet saattavatkin muistaa minut keväältä 2019, kun suoritin työssaoppimisen jaksoa Katimariassa. Valmistun huhti-toukokuussa kosmetologiksi ja kirjoitan ylioppilaaksi syksyllä 2020. Aloitan Katimarian uutena kosmetologina tammikuussa ja teen perushoitoja, kuten jalka-, käsi- ja kasvohoitoja sekä meikkauksia edullisempaan, -15% harjoittelijahintaan aina huhti-toukokuuhun saakka. Aikoja löytyy joustavasti […]

Lue lisää

27.11.2019

Lahjakortit helposti ja kätevästi netin kautta!

Jippii! Lahjakortit vuoden tärkeimpiin juhliin on mahdollista ostaa nyt myös suoraan Katimarian nettisivujen kautta! Klikkaa vaan kohdasta Lahjakortit, täytä lomake ja maksa kortti. Saat koodin kortista sähköpostiisi, jolla voit lunastaa kortin hoitolastamme. Koodin voit välittää lahjakortin saajalle miten haluat- sähköpostilla,  PDF-tiedostona tai lisäämällä sen omaan onnittelukorttiin. Muista, että koodissa ei ole hoitolan yhteystietoja, vaan ne […]

Lue lisää

21.11.2019

Kosmetologi Susanna siirtyy Hämeenlinnaan joulukuun alusta.

Katimarian ammattitaitoinen kosmetologi ja ihana työkaverimme Susanna Heimsch siirtyy Hämeenlinnaan kauneushoitola Pinjamiin joulukuussa 2019. Haikeana sanomme Susannalle heipat ja kiitämme näistä yhteisistä työvuosista. Toivotamme Susannalle paljon onnea ja menestystä tulevaan!

Lue lisää

Katimaria Facebookissa


Katimaria Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for kauneudenhoitokatimaria needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.