Ajankohtaista

Rakkaat asiakkaat, kollegat ja yhteistyökumppanit

On tullut aika sanoa hyvästit kauneudenhoitoalalle ja siirtyä uusiin työtehtäviin metsän puolelle. Katimarian seitsemän upeaa vuotta ovat opettaneet minulle paljon taitoja, mm. läsnäolosta, hyvinvoinnista ja aidosta välittämisestä. Tulen varmasti hyödyntämään näitä oppeja sekä monia muita taitoja tulevassa työssäni. Suuri kiitos kuuluu teille, rakkaat asiakkaat, että olette mahdollistaneet tämän kasvun ja tarinan, miten minusta tuli yrittäjä ja oman hoitolan pitäjä. Haikein, mutta rauhallisin mielin katson eteenpäin ja odotan innolla uusia kokemuksia elämässä. En tule unohtamaan näitä kokemuksia ja kohtaamisia kauneusalalta ja lukitsen sydämeeni monet yhteiset ilot ja surutkin. 

Kiitän täydestä sydämestä Abadhaa, joka rohkeasti jatkaa omalla tyylillään Katimarian viitoittamaa tietä ja mahdollistaa sen, että hoitola tulee tarjoamaan jatkossakin hyvinvoinnin ja kauneuden tasokkaita palveluja. Vaikka hoitolan nimi ja ulkoasu muuttuu, sama lämmin ja vastaanottava henki säilyy. 

Kiitän lämmöllä Johannaa ja Neaa, jotka auttoivat ja tuurasivat minua, kun opinnot veivät muille maille ja metsiin. Johannalle toivotan paljon onnea uuteen omaan hoitolaan ja Nealle tsempit opintoihin ja tuleviin työkokemuksiin. 

Kiitän myös hoitolassa aiemmin olleita kollegoita ja kaikkia niitä, joiden kanssa olen saanut tehdä yhteistyötä näiden 16 vuoden ajan. 

Toivottavasti nähdään vielä jossain, metsässä tai toreilla 🙂 . 

Oikein hyvää ja rentouttavaa syksyn odotusta! Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Terveisin, Kati Katimariasta

Varaa aika

Ajankohtaista

Kati kiittää

Rakkaat asiakkaat, kollegat ja yhteistyökumppanit On tullut aika sanoa hyvästit kauneudenhoitoalalle ja siirtyä uusiin työtehtäviin metsän puolelle. Katimarian seitsemän upeaa vuotta ovat opettaneet minulle paljon taitoja, mm. läsnäolosta, hyvinvoinnista ja aidosta välittämisestä. Tulen varmasti hyödyntämään näitä oppeja sekä monia muita taitoja tulevassa työssäni. Suuri kiitos kuuluu teille, rakkaat asiakkaat, että olette mahdollistaneet tämän kasvun ja […]

Lue lisää

Katimaria on jatkossa Art of Healing

Muutoksen tuulet puhaltavat Katimariassa! Hoitola saa uuden upean nimen, ulkoasun ja nettisivut syksyn 2023 aikana. Hoitola on jatkossa Art of healing. Katimarian mahtava tiimi kokee myös muutoksen, kun kosmetologit Kati ja Nea siirtyvät eri tehtäviin, ja kosmetologi Johanna avaa uuden kauneushoitolan Hämeenkadulle syksyn aikana. Hieroja Abadha ja kosmetologi/kestopigmentoija Linda jatkavat hoitolassa tarjoten monipuolisesti kauneus- ja […]

Lue lisää

03.09.2022

Kestopigmentoija Linda hoitolassa 21.9.!

Huhuu! Kokenut kestopigmentoija Linda tulee Katimariaan 21.9. 2022 Voit varata aikasi huulten, silmien ja/tai kulmien kestopigmentointiin numerosta 045- 1280879 (Aba).

Lue lisää

Katimaria Facebookissa


Katimaria Instagramissa