Ajankohtaista

Muutoksen tuulet puhaltavat Katimariassa!

Hoitola saa uuden upean nimen, ulkoasun ja nettisivut syksyn 2023 aikana. Hoitola on jatkossa Art of healing.

Katimarian mahtava tiimi kokee myös muutoksen, kun kosmetologit Kati ja Nea siirtyvät eri tehtäviin, ja kosmetologi Johanna avaa uuden kauneushoitolan Hämeenkadulle syksyn aikana. Hieroja Abadha ja kosmetologi/kestopigmentoija Linda jatkavat hoitolassa tarjoten monipuolisesti kauneus- ja hyvinvointipalveluja kaikenikäisille. Uutena vahvistuksena hoitola saa kokeneen fysioterapeutti ja urheiluhieroja Tuomo Hertsin.

Hoitolan puhelinnumero säilyy samana 050 326 9533, mutta nettisivut löytyvät jatkossa sivulta https://artofhealing.link/ . Katimarian nettisivut sulkeutuvat syksyn 2023 aikana. Ajanvarauksia voi tehdä jo uusien sivujen kautta, josta löytyy myös lisätietoja uudistetuista palveluista.

Ostetut lahjakortit siirtyvät automaattisesti uudistettuun hoitolaan ja kortilla voi edelleen ostaa sekä tuotteita että palveluja. Kannattaakin tarkistaa, että kortit ovat vielä voimassa. Hoitolan muutoksesta johtuvien syiden vuoksi, lahjakortteja voi käyttää, vaikka niiden voimassaoloaika päättyisi syksyn aikana. Lisätietoja asiasta voi kysellä suoraan hoitolasta.

Huom! Remontin vuoksi hoitola on suljettuna vkolla 42.

Lisätietoja muutoksesta voi kysyä suoraan hoitolan numerosta 050 326 9533.

Syysterveisin, Katimarian väki

 

 

 

 

Varaa aika

Ajankohtaista

Kati kiittää

Rakkaat asiakkaat, kollegat ja yhteistyökumppanit On tullut aika sanoa hyvästit kauneudenhoitoalalle ja siirtyä uusiin työtehtäviin metsän puolelle. Katimarian seitsemän upeaa vuotta ovat opettaneet minulle paljon taitoja, mm. läsnäolosta, hyvinvoinnista ja aidosta välittämisestä. Tulen varmasti hyödyntämään näitä oppeja sekä monia muita taitoja tulevassa työssäni. Suuri kiitos kuuluu teille, rakkaat asiakkaat, että olette mahdollistaneet tämän kasvun ja […]

Lue lisää

Katimaria on jatkossa Art of Healing

Muutoksen tuulet puhaltavat Katimariassa! Hoitola saa uuden upean nimen, ulkoasun ja nettisivut syksyn 2023 aikana. Hoitola on jatkossa Art of healing. Katimarian mahtava tiimi kokee myös muutoksen, kun kosmetologit Kati ja Nea siirtyvät eri tehtäviin, ja kosmetologi Johanna avaa uuden kauneushoitolan Hämeenkadulle syksyn aikana. Hieroja Abadha ja kosmetologi/kestopigmentoija Linda jatkavat hoitolassa tarjoten monipuolisesti kauneus- ja […]

Lue lisää

03.09.2022

Kestopigmentoija Linda hoitolassa 21.9.!

Huhuu! Kokenut kestopigmentoija Linda tulee Katimariaan 21.9. 2022 Voit varata aikasi huulten, silmien ja/tai kulmien kestopigmentointiin numerosta 045- 1280879 (Aba).

Lue lisää

Katimaria Facebookissa


Katimaria Instagramissa