Klassinen hieronta ja muut hierontahoidot

KUUMAKIVIHIERONNAT:

SELKÄ, 45 min, 50€
sis. suolakuorinnan

KOKOVARTALO, 1 h 15 min, 75

VOIT MYÖS VALITA ERI PITUISIA HOITOJA, ESIMERKIKSI 60 MIN TAI 90 MIN.


AROMAHIERONTA KOKO VARTALOLLE, 1 h 15 min, 75€
Hieronnassa käytettävä eteerinen öljy valitaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

STRESSINPOISTOHIERONTA, 45 min, 45€
Hieronta tehdään niskan ja lapojen alueelle.

INTIALAINEN PÄÄNHIERONTA, 45 min, 45€
HYVÄ TIETÄÄ! Hieronnassa  asiakas on makuuasennossa.

JALKOJEN HIERONTA, 30 min, 30€

KASVOJEN ALUEEN LYMFAHIERONTA, 45 min, 45€
Hierontahoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen ja loppuvoiteen.
Vinkki: Lymfahierontaa suositellaan sarjahoitona kasvojen alueen leikkausten jälkeen.

ODOTUKSEN IHANUUS, 45 min, 45€
Hieronta raskaanaoleville. Hoito tehdään thaipatjalla ja hoidossa käytetään raskausarpia ehkäisevää öljyä. Matolla ollessa hierottava voi olla kylkimakuulla ja asentoa on helppo vaihtaa hoidon aikana. Saat helpotusta esim. alaselän ja SI-nivelen jomotuksiin sekä niska-hartiaseudun jumeihin, päätä unohtamatta. Hieronnassa voi käydä koko raskausajan.


KLASSINEN/URHEILUHIERONTA/MATTOHIERONTA

Paikat jumissa ja hartioita kolottaa, stressiä arjen pyörittämisestä eikä aikaa itselle? Kuulostaako tutulta? Tulee hakemaan uutta virtaa elämääsi hoitolastamme! Varaa aika klassiseen hierontaan, antaudu rentouttavan musiikin vietäväksi ja anna minun huolehtia kehostasi.

Oletko urheilija tai hyötyliikkuja ja treenin jäljiltä kehosi kaipaisi huoltoa? Urheiluhieronta on sinua varten suunniteltu, palauttava käsittely kuntoilun aikaansaamaan kolotukseen.

Haluatko kokea jotain uutta ja saada kehoosi uusia ulottuvuuksia? Kokeile mattohierontaa! Thaimaalaisesta hieronnasta ja shiatsusta vaikutteita saanut koko kehon hoito avaa ja venyttää joka suuntaan. Loistava myös sinulle joka et jaksa itse venytellä tai joogata. Lopputuloksena energisempi, tasapainoisempi ja rentoutuneempi sinä!

Onko sinulla särkyjä, joihin et ole löytänyt hoitokeinoa? Tutkitaan kehoasi tarkemmin, tarkistetaan refleksit, varmistetaan voimantuotto ja katsotaan kehon linjaukset, jotta kaikki on niin kuin pitää. Jos ongelmakohtia löytyy niin kohdistetaan hoito juuri niihin ja laaditaan kuntoutusohjelma sen mukaan.

Kaikki yllämainitut hoidot ovat samanhintaisia, joten valitse vain aika, kauanko haluat olla hoidettavana.

30 min, 30€ 

45 min, 45€

60 min, 60€ 

75 min, 75€ 

90 min, 90€

120 min, 120€

Hieronnassa sovelletaan tarpeen mukaan erikoistekniikoita kuten esim. akuneuloja, sähköhoitoa, kuumia kiviä, urheiluhierontatekniikoita tai vyöhyketerapiaa. Nämä kaikki sisällytetään hoitoaikaan sekä sisältyvät näin ollen hintaan. 

Sinusta huolehtii läsnäololla ja ammattitaidolla, koulutettu urheiluhieroja ja ortopedisen osteopatian opiskelija Abadha Schiffer.			

 

Vinkki

Voit myös yhdistää eri hierontoja, esim. intialainen päänhieronta ja jalkahieronta.

 

Vinkki

Lymfahierontaa suositellaan sarjahoitona kasvojen alueen leikkausten jälkeen.

Varaa aika

Ajankohtaista

27.11.2019

Lahjakortit helposti ja kätevästi netin kautta!

Jippii! Lahjakortit vuoden tärkeimpiin juhliin on mahdollista ostaa nyt myös suoraan Katimarian nettisivujen kautta! Klikkaa vaan kohdasta Lahjakortit, täytä lomake ja maksa kortti. Saat koodin kortista sähköpostiisi, jolla voit lunastaa kortin hoitolastamme. Koodin voit välittää lahjakortin saajalle miten haluat- sähköpostilla,  PDF-tiedostona tai lisäämällä sen omaan onnittelukorttiin. Muista, että koodissa ei ole hoitolan yhteystietoja, vaan ne […]

Lue lisää

21.11.2019

Kosmetologi Susanna siirtyy Hämeenlinnaan joulukuun alusta.

Katimarian ammattitaitoinen kosmetologi ja ihana työkaverimme Susanna Heimsch siirtyy Hämeenlinnaan kauneushoitola Pinjamiin joulukuussa 2019. Haikeana sanomme Susannalle heipat ja kiitämme näistä yhteisistä työvuosista. Toivotamme Susannalle paljon onnea ja menestystä tulevaan!

Lue lisää

10.06.2019

Tie poikki hoitolan edestä!

Vesihuoltosaneeraus aiheuttaa muutoksia Salpausseläntiellä ja tämän vuoksi autolla ei pääse hoitolan eteen. Työmaa kestänee juhannukseen saakka, joten autot kannattaa jättää joko Karan koulun tai urheilutalon puolelle. Jalkakäytävää voi käyttää normaalisti eli pyörällä ja jalkaisin pääsee hoitolaan parhaiten. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa. Terkuin, Katimarian väki      

Lue lisää

Katimaria Facebookissa


Katimaria Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.